blogs

Italie Spilamberto Samen werken aan duurzaamheid 2

Hoe kies je een project?

by IBO
Heb je net IBO ontdekt en ben je overweldigd door alle keuze aan vrijwilligersprojecten waar wij je aan kunnen koppelen? Geen probleem, wij kunnen je helpen kiezen!
Project Wenen

Tuinieren met vluchtelingen in Wenen

by Marthy
Half juli 2021 met de nachttrein naar Wenen. Alleen al de mogelijkheid weer hebben om op reis te gaan naar het buitenland voelt bijzonder. Op weg naar een project maakt het extra speciaal.
wissembourg taart

Klussen & taart in de Elzas

by Mieke
Vanuit Tilburg vertrokken met de trein richting Arnhem. Daar stond Jelle te wachten bij de achteruitgang. Met hem kon ik meerijden. De reis ging heel vlotjes, amper file. We kwamen om 5 uur als allereerste aan in Wissembourg bij ons kasteel.
afscheid van Ghana Cornee Hordijk

Een danssprookje in Ghana

by Cornee

‘Er was eens… een happy dancer met ’n grote droom; geluk brengen in Afrika. Hij ging met z’n droom, hoepels en ’n muziekbox in zijn backpack opweg naar het Afrikaanse land van de cacaovruchten, Gouden Kusten en gastvrije mensen.’

jubileum klusdag winckelsteegh ereschavot schilderen

IBO-jubileum-klusdag

by Henny

Mei 2017: IBO-Nederland bestaat 60 jaar! Een mooi moment om een reünie te organiseren. Alleen wilden we niet zomaar een reünie; het moest natuurlijk wel écht een IBO-ervaring worden, met oude en nieuwe vrijwilligers én een klus voor een goed doel.