Na terugkomst

De koffers zijn uitgepakt, je slaapt weer in je eigen vertrouwde bed en je hebt de foto’s gedeeld. Maar het is nog niet afgelopen. Vrijwilligerswerk maakt vaak een blijvende indruk. Je bent op plekken geweest waar je als toerist niet zo snel zult komen, je hebt samengewerkt met uiteenlopende mensen voor hetzelfde doel en geproefd van andere culturen. We hopen dat het een mooie ervaring is geweest en horen het graag van je!

Evaluatie

Enige tijd na je terugkomst ontvang je van ons een evaluatieformulier per mail. We horen graag van je wat je van het project vond; wat er goed ging en wat er beter kan. Het is essentieel voor de organisatie om jullie evaluaties te ontvangen. Afhankelijk van jullie ervaringen kunnen wij ervoor kiezen om projecten in de volgende jaren wel of niet op te nemen, of om belangrijke verbeteringen door te voeren.

Projectambassadeur worden?

Wij vinden het belangrijk om nieuwe vrijwilligers te voorzien van goede informatie. Daarom zoeken wij altijd projectambassadeurs!

Als ambassadeur vertel je over je eigen ervaring en beantwoord je vragen van nieuwe vrijwilligers, bijvoorbeeld op een beurs of bij een voorbereidingsbijeenkomst.

Iets voor jou? Laat het ons weten!

Klachtenregeling

Is er iets misgegaan tijdens je project en ben je niet tevreden over de afhandeling? Dan kun je een klacht bij IBO indienen. Je kunt je klacht per brief of per e-mail sturen aan: IBO-Nederland, St. Annastraat 174, 6524 GT Nijmegen of info@ibo-nederland.org.

Alle klachten worden ter beoordeling voorgelegd aan het bestuur van IBO-Nederland. 

Promotiemateriaal

Heb je foto's, filmpjes of verhalen van je project? Die ontvangen wij graag, zodat we er anderen mee kunnen inspireren! IBO kan deze beelden dan bijvoorbeeld gebruiken voor de social media of website. Ook nodigen we je uit om je verhaal te delen in een blog op de website. 

Bij je inschrijving geef je toestemming voor het gebruik van beelden die je ons toestuurt. Mocht jij zelf of iemand die is afgebeeld toch bezwaar hebben, laat het ons even weten.