Stage

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in binnen- of buitenland? Lees hier over de mogelijkheden bij  IBO-Nederland.

Stage lopen op het IBO-kantoor in Nijmegen

Volg je een opleiding op MBO-, HBO- of WO-niveau? Dan zijn er, afhankelijk van je opleiding, vaardigheden en interesses, verschillende stagemogelijkheden bij IBO in Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een (betere) social media strategie, vrijwilligers of donateurs werven, informatiedagen organiseren, administratie bijhouden of (vrijwilligers)vacatures uitzetten. Of misschien wil je liever een onderzoek uitvoeren voor de wereldwijde beweging van voluntary service of nieuwe projecten helpen opzetten.

Als stagiair krijg je je eigen plek op het kantoor in Nijmegen. We verwachten van onze stagiaires dat ze zin hebben om zich in te zetten voor IBO-Nederland en dit met enthousiasme doen. Je kunt bij ons leren en ervaren hoe het is om te werken voor een kleine stichting, binnen internationale netwerken.

Heb je interesse in stagelopen bij IBO? Stuur gerust een mail met informatie over jezelf, je studie en je (gewenste) stage-onderwerp.

Stage lopen op een project in het buitenland

Soms hebben onze partnerorganisaties in het buitenland ook mogelijkheden voor stagiairs. Laat gerust weten wat jouw stagedoelen zijn, dan kijken wij of we jouw stage in het buitenland kunnen vinden.

Vanuit IBO behandelen we jouw stageverzoek als een project Op Maat. We begeleiden je naar de stageplaats en je kunt een goede voorbereiding verwachten. Onze partnerorganisatie, waar je de stage gaat uitvoeren, zal je begeleiden tijdens je stagetijd.

Wil je stage lopen bij IBO? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.