Latijns-Amerika

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika? IBO kan je op weg helpen naar jouw project in Zuid-Amerika. IBO heeft bijvoorbeeld contact met projectorganisaties in Brazilië, Ecuador en Peru, maar ook in Argentinië en Chili.

Internationale vrijwilligersprojecten in Latijns-Amerika zijn meestal in de zomer. Deze projecten hebben een vaste begin- en einddatum, zodat je samen met een groep internationale vrijwilligers tegelijk een klus kunt opknappen. Je leert je medevrijwilligers en de lokale medewerkers goed kennen, omdat je een paar weken samenwerkt en samen leeft bij de projecten in Latijns-Amerika.

Na je project in Latijns-Amerika kun je natuurlijk het land nog verder gaan verkennen, misschien wel samen met nieuwe vrienden van je vrijwilligersproject. 

Zie jij vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika ook wel zitten? Kijk dan voor het actuele aanbod hieronder in de projectlijst of zoek een project op de kaart.

Zit jouw ideale vrijwilligersproject in Latijns-Amerika er niet tussen? Misschien is een project Op Maat iets voor jou. Neem gerust contact op met IBO om je wensen en mogelijkheden te bespreken.