Inschrijven

Om te kunnen deelnemen aan onze projecten moet je lichamelijk en geestelijk gezond zijn, en in staat om 8 uur per dag te werken. Ook ben je enthousiast, flexibel en beschik je over aanpassingsvermogen. Verder vragen we van elke individuele deelnemer een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze is voor IBO vrijwilligers gratis.


LET OP: Omdat de aanvraag van een VOG een tijdje kan duren, dien je je uiterlijk 2 weken voor vertrek aan te melden voor een project.

 

Heb je besloten om je in te zetten op een IBO-project? Daar zijn we ontzettend blij mee. We zullen goed voor je zorgen en we garanderen dat elk project jouw inzet ontzettend zal waarderen.

Hoe gaat het vanaf nu in z’n werk?


Stap 1 Inschrijfformulier
Vul in het inschrijfformulier al je gegevens in en stuur het naar ons op.

 

Stap 2 Inschrijfgeld overmaken
We zullen je inschrijfformulier verwerken en je op een project indelen nadat wij ook je inschrijfgeld van €35,- hebben ontvangen. Het inschrijfgeld kun je overmaken op: Rabobank NL65RABO0137805233 ten name van Stg. IBO-Nederland. Vergeet hierbij niet te vermelden dat het om het inschrijfgeld gaat + je volledige naam.


Stap 3 Je deelname aan een specifiek project bevestigen en deelnamekosten overmaken

Als we je €35,- inschrijfgeld hebben ontvangen, delen we je in op een project en krijg je per e-mail een deelnamebevestiging toegestuurd. Hierin staat het project, de periode en de projectbijdrage vermeldt. Deze deelnamebevestiging moet je ‘akkoord’ geven door op de link te klikken. Maak vervolgens binnen 7 dagen je deelnamekosten aan ons over op Rabobank NL65RABO0137805233 ten name van Stg. IBO-Nederland. Vermeld hierbij je projectcode en je volledige naam. Je deelname is nu officieel.

 

Je krijgt ruim op tijd van IBO de projectinformatie en informatie over de andere vrijwilligers toegestuurd. Ook ontvang je van ons een uitnodiging voor één van onze voorbereidingsbijeenkomsten.


Heb je vragen over de inschrijfprocedure? Lees dan eerst even onze algemene voorwaarden door bel ons op 024-3226074 of mail naar info@ibo-nederland.org.