individuele vrijwilligers

Nieuwe mensen ontmoeten, je inzetten voor een goed doel en een land goed leren kennen. Op een vrijwilligersproject via IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons maak je kennis met kleinschalige ontwikkelingsprojecten in het buitenland, die de hulp van vrijwilligers goed kunnen gebruiken. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur.

 

IBO-Nederland ondersteunt lokale projecten over de hele wereld: je kunt terecht in verschillende landen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Gedurende enkele weken steek je met een groep internationale vrijwilligers de handen uit de mouwen.

Voor de meeste projecten hoef je geen speciale vaardigheden te hebben. De werkzaamheden zijn geschikt voor iedereen die gezond van lijf en leden is. Het werk wordt begeleid door één of meerdere lokale professional(s). Worden er wel speciale vaardigheden gevraagd? Dan staat dat in de projectbeschrijving vermeld.

Je werkt vijf dagen in de week, in het weekend ben je vrij en ga je meestal uitstapjes maken. Een unieke manier om je vakantie te besteden en je in te zetten voor een goed doel!

Wil je weten op welke projecten in het buitenland je vrijwilligerswerk kunt doen? Klik dan hier.

Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust!
Je kunt ook een afspraak maken om langs te komen voor overleg.

 Een schommel, gebouwd door IBO-vrijwilligers, bij een projectorganisatie voor kinderen met een handicap in Kameroen.