Voor je aanmelding

Voordat je je aanmeldt, vraag je je af of vrijwilligerswerk wel wat voor jou is. Surf wat rond op onze site, lees ervaringen op het prikbord, informeer jezelf en inventariseer allerlei vragen die je maar hebt. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor advies.

Ben je enthousiast? Klik dan door naar ons projectenoverzicht. In dit overzicht vind je informatie over start- en einddatums van de projecten, de landen, mogelijke leeftijdsgrenzen, en wat voor projecten het zijn.

Inschrijven 
Heb je een mooi project gevonden, dan schrijf je je in via de website. Bij elk project staat een link naar de inschrijfpagina. Lees alles zorgvuldig door en geef op het inschrijfformulier aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de gedragscode. Vul vervolgens alle gevraagde gegevens in en geef aan welke projecten je als eerste, tweede en derde keus wilt opgeven. Verstuur het formulier en stort € 35,- inschrijfgeld op rekeningnummer NL65RABO0137805233 t.n.v. Stg. IBO-Nederland. Het inschrijfgeld is een bijdrage aan de kosten van het IBO-kantoor.

 

Wij proberen zoveel mogelijk jouw eerste keus te honoreren, maar helaas kan dit niet altijd. Het is daarom belangrijk dat je meerdere keuzes opgeeft.

 

Deelname bevestigen

Na ontvangst van de inschrijving en het inschrijfgeld, sturen wij jou een mail met een projectvoorstel. Via een link in die mail, kun je aangeven of je het projectvoorstel accepteert. Daarmee bevestig jij dat je gaat deelnemen aan het voorgestelde project.


Nadat je het projectvoorstel hebt geaccepteerd, betaal je de deelnamebijdrage. Bij het project staat vermeld wat deze bijdrage is. Je bent dan officieel ingeschreven voor het project en ontvangt een (bevestigings)mail met een uitnodiging voor de voorbereidingsdag.

En daarna...