Na terugkomst

De koffers zijn uitgepakt, je slaapt weer in je eigen vertrouwde bed en je hebt de foto’s van je reis aan familie en vrienden laten zien. Maar het is nog niet afgelopen. Vrijwilligerswerk maakt vaak een blijvende indruk. Je bent op plekken geweest waar je als toerist niet zo snel zult komen, je hebt gesproken en gewerkt met uiteenlopende mensen en je hebt geproefd van een andere cultuur. Je hebt mensen geholpen die deze hulp goed konden gebruiken.

Evaluatie
Enige tijd na je terugkomst ontvang je van ons een evaluatieformulier per mail. We horen graag van je wat je van het project vond; wat er goed ging en wat er beter kan. Het is essentieel voor de organisatie om jullie evaluaties te ontvangen. Afhankelijk van jullie ervaringen kunnen wij ervoor kiezen om projecten in de volgende jaren wel of niet op te nemen, of om belangrijke verbeteringen door te voeren.

Wil je liever persoonlijk contact? Laat het ons weten en we bellen je op om je evaluatie te bespreken.


Projectambassadeur worden?
Wij vinden het belangrijk om nieuwe vrijwilligers te voorzien van goede informatie. Daarom zoeken wij altijd projectambassadeurs!

 

Als ambassadeur ben je bereid om over je ervaringen te vertellen en vragen over het project te beantwoorden, bijvoorbeeld via mail, telefoon of tijdens een van de voorbereidingsdagen. We verwachten van je dat je eerlijke informatie kunt en wilt geven, zodat de verwachtingen van (potentiële) vrijwilligers in overeenstemming komen met de werkelijkheid.

 

Iets voor jou? Laat het ons weten!