Vrijwilligerswerk

Doe je mee? IBO-Nederland nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een vrijwilligersproject!

Avontuur, nieuwe mensen ontmoeten, je inzetten voor een mooi project en een land écht leren kennen, dat is wat je kunt verwachten. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige ontwikkelingsprojecten in het buitenland.

IBO heeft de projecten met zorg gekozen. De projecten zijn duurzaam en hebben de tijdelijke inzet van vrijwilligers nodig voor een concrete klus en/of tijdelijke ondersteuning binnen de bestaande organisatie ("handjes").
 

Vrijwilligerswerk in het buitenland met IBO


Vrijwilligerswerk in het buitenland met IBO

Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land, wordt je ingezet op een concrete klus en proef je van een andere cultuur. Gedurende enkele weken steek je met een groep internationale vrijwilligers de handen uit de mouwen. De werkzaamheden die je gaat verrichten, zijn geschikt voor iedereen die gezond is en zin heeft om zich nuttig te maken.

Je werkt vijf dagen in de week. De avonden en in het weekend ben je vrij en heb je tijd om uitstapjes te maken of juist lekker niets te doen. Een unieke manier om je vakantie te besteden en je in te zetten voor een goed doel.

Waar je allemaal terecht kunt? Kijk in ons projectenoverzicht!
Waar moet je rekening mee houden staat uitgelegd bij van vertrek tot terugkomst
Wat kost dat? Klik op kosten voor deelname
Weet je naar welk project je wil? Schrijf je dan hier in!