Roemenië: Houd de parochianen van Lugoj uit de zon

Project

Op de binnenplaats van het voormalige Minorietenklooster, dat nu wordt gebruikt voor parochiedoeleinden, heeft men behoefte aan een afdak tegen de (zeer warme) zomerzon, zodat kinderen en jongeren een ontmoetings- en speelruimte krijgen en er evenementen kunnen worden georganiseerd.
 
Leerlingen van een technische school uit Oostenrijk bereiden voorstellen voor voor de houten constructie van de hoeken van het gebouw. In dit bouwproject ga je als vrijwilliger aan de slag met de uitvoer hiervan.

 

Werk

Bouwen aan de houten construtie voor het afdak.

 

 

Verblijf

Accommodatie en alle maaltijden worden direct op de projectlocatie verzorgd.

 

Vrije tijd

Maak uitstapjes naar het mooie stadje Lugoj en ga lekker wandelen in de omgeving.

 

Reis

Je reist zelfstandig naar Lugoj. Het meeting point wordt later afgesproken, afhankelijk van de aankomsttijden en -plaatsen van alle vrijwilligers.

 

Kies je reis liefst zo milieuvriendelijk mogelijk! Reizen met het vliegtuig is erg belastend voor het milieu. Wat je in ieder geval kunt doen, is je CO2-uitstoot compenseren via een erkende organisatie. Kijk voor meer informatie op de website van Milieu Centraal

 

Kosten en inschrijven

Ga naar inschrijven om je direct aan te melden voor dit project.

 

Voor dit project betaal je €35,- inschrijfgeld en €159,- deelnamekosten.

 

Dit is inclusief accommodatie en maaltijden, VOG-aanvraag, lokaal vervoer, infopakket en voorbereidingsbijeenkomst. Exclusief reis, verzekeringen en eventuele uitstapjes. 

 

Wil je meer weten over de besteding van je bijdrage? Kijk gerust hier op onze website.