Bulgarije: Renoveer de revalidatiekliniek van Gotze Delchev

Project

De organisatie 'Symbol of Love' biedt sociale en medische diensten aan mensen uit de omgeving, zoals een dagopvang voor mensen met een handicap, een wijkcentrum, een hospice, een medisch centrum en een revalidatiekliniek. 

Het medisch centrum en de revalidatiekliniek hebben dringend een opknapbeurt nodig. 

 

Werk

Je gaat aan de slag met verschillende reparatie- en renovatieklussen en schilderwerk. De precieze werkzaamheden worden ter plaatse met de vrijwilligers afgestemd. Het doel is een algehele opfrisbeurt van het gebouw. 

 

Accommodatie

De vrijwilligers worden ondergebracht in appartementen in de Duitse kliniek nabij het dagcentrum. Mannen en vrouwen verblijven in verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen keuken en een wasmachine. Maaltijden voor de vrijwilligers worden verzorgd in het dagcentrum.

 

Vrije tijd

Gotze Delchev is een kleine plaats op ongeveer 20 km van de Griekse grens. In de buurt zijn enkele dorpen met typische architectuur en vooral veel natuurschoon: de Pirinbergen en Rodopibergen zijn mooi om te gaan hiken en je kunt een bezoek brengen aan minerale bronnen. Ook vind je een Romeins fort in de omgeving, leuk om te bezoeken. 

 

Vrijwilligerswerk in Bulgarije

 

Reis

Je reist naar Sofia. Daar wordt je opgehaald en ga je met de bus verder naar Gotze Delchev (ongeveer 200 km). 

 

Kies je reis zo milieuvriendelijk mogelijk.

 

Als je gaat vliegen, realiseer je dan dat reizen met het vliegtuig erg belastend is voor het milieu. Wat je in ieder geval kunt doen, is je CO2-uitstoot compenseren via een erkende organisatie. Kijk voor meer informatie op de website van Milieu Centraal

 

Kosten en inschrijven

Ga naar inschrijven om je direct aan te melden voor dit project.

 

Voor dit project betaal je €35,- inschrijfgeld en €159,- deelnamekosten.

 

Dit is inclusief accommodatie en maaltijden, VOG-aanvraag, lokaal vervoer, infopakket en voorbereiding. Exclusief reis, verzekeringen en eventuele uitstapjes. 

 

Wil je meer weten over de besteding van je bijdrage? Kijk gerust hier op onze website.