Storkow - See: Bouw een zomerkamp voor kinderen

Project

De organisatie CVJM Berlin is een jeugd-welzijnsorganisatie die onder andere educatieve projecten en werkgelegenheidsinitiatieven voor jongeren ontplooit, met als doel het toekomstperspectief van jongeren te verbeteren. De vereniging stimuleert talentontwikkeling en persoonlijke groei. 

 

Eén van de activiteiten is het organiseren van een (zomer)kamp voor kinderen bij de Storkower See. IBO-vrijwilligers gaan helpen bij het verbeteren van het kampterrein.

 

Werk

Houten speeltoestellen en buitenmeubilair bouwen, boomhutten/-plateaus creëren en een blotevoetenpad aanleggen. 

 

 

Accommodatie

Je gaat slapen in een (al bestaande) hut op het terrein: één hut voor mannen en een andere voor vrouwen. Er zijn bedden, maar neem wel je eigen beddengoed mee!

 

Er wordt gezorgd voor (de ingrediënten van) maaltijden. Je zorgt met de vrijwilligersgroep zelf voor de bereiding ervan. 

 

Reis

Je reist naar het treinstation van Storkow, waar je wordt opgehaald op de aankomstdag tussen 15.00 en 18.00 uur. De exacte tijd wordt later afgesproken. 

Je kunt ook met eigen vervoer direct naar het project reizen.

 

Vrije tijd

Het kampterrein ligt aan het meer, waar je kunt zwemmen en kanoën. De omgeving is prachtig om te wandelen. En voor een stedentripje kun je naar Berlijn of Frankfurt (Oder - aan de Poolse grens).

 

Inschrijven

Klik hier om je direct in te schrijven voor dit project.

 

  • Inschrijfgeld: €35
  • Deelnamekosten: €60,-
    incl. infopakket en voorbereiding bij IBO, Verklaring Omtrent Gedrag, maaltijden, begeleiding en onderdak, excl. reis en uitstapjes.

 

Wil je meer weten over de deelnamekosten? Klik hier voor uitleg.