Schilder een school in hartje Brugge (helaas, dit project is vol)

Project

De middelbare school Spermalie is een school voor buitengewoon onderwijs. Normaalbegaafde jongeren met autisme, jongeren met een visuele beperking, dove en slechthorende jongeren en jongeren met een meervoudige beperking gaan er naar school.

 

De Vlaamse Bouworde organiseert dit project in eigen land, in samenwerking met de school en BuSo, een begeleidingsinstituut voor onderwijs en zorg, dat op hetzelfde terrein ligt als deze school. 


De gangen en klaslokalen zijn er aan een opfrisbeurt toe en in de schooltuin is ook altijd wat te doen.
 

 

Werk

Je gaat vooral schilderen in de gangen en klaslokalen van de school. Daarnaast kun je ook buiten aan het werk: er moeten bomen en struiken worden gesnoeid en/of verwijderd. 

 

Accommodatie

De vrijwillgers slapen op de projectlocatie. Er zijn bedden, maar neem wel zelf je slaapzak mee.

Maaltijden worden verzorgd.

 

Vrije tijd
De projectlocatie is in hartje Brugge. Tijdens de vrije momenten ontdek je het middeleeuwse verleden van de stad, de winkelstraten en de gezellige terrasjes. Ook een uitstap naar zee is goed mogelijk. 

 

In het eerste weekend van juli, midden in de projectperiode, is in Brugge het Cactusfestival. Alle vrijwilligers krijgen hiervoor een toegangskaartje!

 

Reis

Je reist zelfstandig naar Brugge. Alle vrijwilligers worden op de aankomstdag opgehaald van het station en naar de projectlocatie gebracht. 

 

Inschrijven


Klik hier om je direct in te schrijven voor dit project.

 

  • Inschrijfkosten: € 35,-
  • Deelnamekosten: € 60,-
    Incl. voorbereiding en infopakket van IBO, aanvraag VOG, eten, onderdak, materialen en begeleiding ter plaatse, excl. reis en overige uitstapjes (naast het Cactusfestival)Wil je meer weten over de deelnamekosten? Klik hier voor uitleg.