Club van 100

Wat
De Club van 100 bestaat uit een groep leden (individuen of bedrijven) die jaarlijks 100 euro betalen aan IBO-Nederland. In ruil daarvoor krijgen leden een eervolle vermelding op onze site.

 

Waarom
IBO-Nederland is een non-profit organisatie met op dit moment meer uitgaven dan inkomsten. Om ons werk te kunnen blijven uitvoeren zijn wij afhankelijk van donaties. Dankzij bijdragen van de Club van 100 kan IBO haar werk blijven doen en projecten en vrijwilligers blijven ondersteunen.

 

Voor wie
Iedereen is welkom bij de IBO-Nederland Club van 100, mits bereid om jaarlijks 100 euro lidmaatschapsgeld te betalen. Zowel individuen als bedrijven kunnen zich aanmelden. Dankzij de ANBI-status die IBO-Nederland heeft zijn giften aftrekbaar van de belasting.

 

Wat bieden wij
IBO-Nederland is ontzettend dankbaar voor alle donaties. Daarom willen wij graag iets terug doen voor alle leden van de Club van 100. Ieder lid krijgt een eervolle vermelding op deze pagina, waarbij indien gewenst een logo of link kan worden geplaatst.

 

Hoe
Draag je IBO-Nederland een warm hart toe? Word dan lid van onze Club van 100! Stuur voor meer informatie een mail naar info@ibo-nederland.org

 

 

Leden van de Club van 100

 

 

 

 

 

 

 

 

Increall - Innovative, Creative and Lean Management

 

 

SMT Bouw & Vastgoed