Nieuws


mrt
26

Vervolg corona-update

Twee weken geleden moesten we melden dat de voorjaarprojecten in Italië waren geannuleerd in verband met de coronapandemie. Inmiddels geldt dit voor alle voorjaarsprojecten t/m eind mei in alle projectlanden. De vrijwilligers die zich hiervoor hadden ingeschreven hebben hierover natuurlijk al bericht gekregen.

 

We proberen zo mogelijk de data te verschuiven naar later dit jaar! Houd onze website daarom ook nu goed in de gaten.

 

De mogelijkheid om je in te schrijven voor de zomerprojecten blijft open. De projecten zitten te springen om vrijwilligers, dus als het enigszins kan, gaan ze door! Dat is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkeling van de coronacrisis, maar ook van de vrijwilligers op wie we kunnen rekenen. Dus: ben je van plan om deze zomer vrijwilligerswerk in het buitenland te gaan doen? Laat dit alvast weten door je in te schrijven voor het project van jouw keuze!

 

Anders dan normaal, vragen we je om te wachten met het betalen van deelnamekosten tot zeker is dat jouw project door kan gaan. Het is voor IBO en de projecten wel geruststellend om te weten dat er mensen zijn die zich als vrijwilliger willen inzetten. Kijk dus graag in het projectoverzicht, kies jouw project en schrijf je in!

 

Tot gauw!