Comite van aanbeveling

Wil van der Kruijs

Wil van der Kruijs studeerde Sociologie van Arbeid en Bedrijfsleven aan de Universiteit van Tilburg. Zijn carrière ontvouwt zich daarna geheel in het teken van het personeelsmanagement; van directeur Personeelszaken bij het Ministerie van Landbouw en Visserij tot directeur P&O bij de Gemeente Rotterdam. In 1988 richt hij als eerste in Nederland een executive search bureau op voor non-profit organisaties. In 2006 is hij de naamgever van het huidige bureau Van der Kruijs. Wil richt zich, naast executive search, op governance search: het zoeken van toezichthouders. Hij is lid van de  maatschappelijke adviesraad van de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Tilburg. Begin 2012 stopte hij als 66-jarige zijn professionele loopbaan. Thans is hij voorzitter van het CDA in Brabant, voorzitter van de Unie KBO en voorzitter van het bestuur van Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle.

 

Falco Thuis
Falco Thuis is doctorandus theologie. Dit studeerde hij in Nijmegen, Rome en aan Berkely University in de VS.

"I was superior general of this religious Order in Rome (1971-1983) [karmelieten] and visited the different groups of men and women all over the world. At the moment I am adviser/counseler in matters of spirituality, and I am helping people looking for meaning in life".
Elco Brinkman

Elco Brinkman 2008.jpg
Elco Brinkman is politicus, ambtenaar en bestuurder. Hij was minister en fractievoorzitter namens het CDA en voorzitter van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Sinds 7 juni 2011 is Brinkman Eerste Kamerlid en fractievoorzitter in de Eerste Kamer voor het CDA. Daarnaast is hij voorzitter van het Nederlandse Rode Kruis.
 


Ben Wolbers                                                            
Ben Wolbers is Prior Provinciaal bij de Nederlandse provincie Karmelieten in Enschede.